Avizier Web

 
Pagina principala
Orare
  forma zi
  forma ID
  Master
Pagina Facultatii

Bursele Telekom

Programul Bursele TELEKOM ediția 2018 oferă 5 burse anuale de excelenţă prin intermediul unui concurs naţional, adresându-se studenţilor înscrişi într-o instituţie de învăţământ superior de stat din România, categoriile buget sau taxă, la zi, cu profil real, din anul I de studiu la următoarele specializări: automatică și calculatoare, informatică, cibernetică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații și tehnologia informației.
Concursul este organizat în două etape. Prima etapă, care este şi eliminatorie, presupune completarea şi trimiterea unui formular de înscriere până la data de 30 noiembrie 2018 către Telekom Romania pe website-ul dedicat proiectului, iar cea de-a doua etapă constă în participarea la un interviu pe 14 decembrie 2018, în urma căruia vor fi desemnaţi câştigătorii celor 5 burse.
Valoarea bursei lunare acordate de către Organizator fiecărui candidat dintre cei 5 (cinci) desemnaţi câştigători reprezintă suma lunara de 1.900 de LEI pentru lunile ianuarie-iunie și octombrie-decembrie 2019 (sumă stabilită la valoarea salariului minim pe economie valabil în 2018).

Ultima modificare, in data de 23.11.18, facuta de Lucian Palievici