Avizier Web

 
Pagina principala
Orare
  forma zi
  forma ID
  Master
Pagina Facultatii

Pt. cei care NU au promovat toate examenele ...

ÎN ATENȚIA STUDENȚILOR CARE NU AU PROMOVAT TOATE EXAMENELE DIN ANII UNIVERSITARI ANTERIORI (promovează în 2019-2020 cu discipline nepromovate)

În conformitate cu "PROCEDURA OPERAȚIONALĂ privind contractarea disciplinelor nepromovate din ani universitari anteriori PO-SG-12":

Contractarea disciplinelor nepromovate din anii anteriori se face de către studenți prin semnarea unui act adițional la contractul de studii. Actul adițional prevede ce discipline nepromovate se contractează în anul universitar în curs, obligativitatea refacerii activităților prevăzute în fișa disciplinei, precum și plata taxelor stabilite. Acesta se încheie până la 15 octombrie 2019.

Plata taxelor disciplinelor nepromovate se va face în maximum 30 de zile de la începutul fiecărui semestru aferent disciplinelor contractate. În cazul în care aceste termene nu sunt respectate, contractarea se va face în următorul an universitar. Contractarea disciplinelor implică refacerea integrală a activităților prevăzute în fișa disciplinei și prezentarea la examene în sesiunile normale. Studenții care contractează disciplinele nepromovate din anii anteriori au aceleași drepturi și obligații ca studenții alături de care refac activitățile.

În cazul în care aceste termene nu sunt respectate, contractarea se va face în următorul an universitar. Valoarea unui credit este de:

- 45,83 lei (la taxa de școlarizare de 2750 lei)

- 50 lei (la taxa de școlarizare de 3000 lei)

ATENȚIE: TERMENUL LIMITĂ PENTRU PLATA TAXELOR ÎN SEMESTRUL II ESTE 27 martie 2020.

 

 

 

 

 

 

 

Ultima modificare, in data de 09.03.20, facuta de Lucian Palievici