EN RU TU CN
Despre noi Conducerea FSEAP Departamente Localizare Misiune Comisii Parteneri FSEAP FSEAP Social Media ADMITERE 2018 Programe Licenta Programe Master Doctorate Orare Situatia scolara Avizier Web INVATAMANT LA DISTANTA Ghidul studentului Platforma E-learning Programul Erasmus Asociatii si firme-exercitiu Cercuri studentesti Internship Locuri de munca
Actualizat: 2018-04-16
Centre de cercetare Granturi Publicatii International Economic Conference Achizitii In memoriam
Str. Universitatii nr.13, Suceava 720229
Tel: 0330-101130,
0230-522978
int.: Decan - 300
Secretariat - 303, 304

 

Accesari (din 4.04.2010)

Esti aici: Home >> Stiri si evenimente

Studiaza cu noi!


Open Doors Assist

ASSIST Software Suceava invita studentii pasionati de cele mai noi tendinte din domeniul IT, la cea de-a IX-a editie "Porti Deschise ASSIST Software", care va avea loc miercuri, 22 martie, de la ora 11:00, la Universitatea "Stefan cel Mare" din Suceava, in holul corpului D, etaj II, in fata Amfiteatrului Dimitrie Leonida. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Facultatea de Inginerie Electrica si stiinta Calculatoarelor si Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica, fiind dedicat studentilor din toti anii de studiu si masterat.
In intervalul 11:00 - 13:00, membrii echipei ASSIST Suceava ii asteapta cu entuziasm pe toti cei interesati sa descopere cele mai importante si atractive proiecte derulate de ASSIST Software, fiind deschisi sa le dezvaluie din experienta lor de lucru, dar si din frumusetea culturii organizationale in care isi desfasoara activitatea zeci de tineri. Timp de doua ore, reprezentantii companiei le vor impartasi studentilor sfaturi utile pentru debutul in cariera, dar si alte informatii de care au nevoie pentru dezoltarea lor personala si profesionala.
La aceasta noua editie se va pune accept pe comunicarea informala, pe manifestarea libera a curiozitatii, si a interactiunii deschise dintre profesionisti si studenti, acestea fiind aspecte care faciliteaza calea spre o cariera de succes. Discutiile vor avea loc intr-o atmosfera prietenoasa, iar cei prezenti vor fi intampinati de catre echipa ASSIST cu pizza, suc si dulciuri.
TOMBOLA - SCANEAZA si CASTIGA 1 X TABLETA LENOVO TAB 2, 10.1"!
ASSIST Software a pregatit si in acest an o tombola speciala pentru studentii care participa la eveniment, premiul cel mare constand intr-o TABLETA LENOVO TAB 2, 10.1". Pentru a participa la tombola, studentii sunt invitati sa scaneze codul QR de pe afisul evenimentului sau sa se inscrie pe https://assist-software.net/contest si sa urmeze pasii de concurs. Norocosul castigator va fi extras pe 22 martie, in cadrul evenimentului OPEN DOORS ASSIST.
In plus fata de prezentarile celor mai importante proiecte ASSIST, care vor avea loc pe holul corpului D, etaj II, pe parcursul celor doua ore (11.00 - 13.00), studentii pot participa si la sesiunile intitulate "Free Speeches", sustinute in Amf. Dimitrie Leonida, unde specialistii ASSIST vor impartasi din cunostintele lor si contributia personala cu privire la unele subiecte moderne precum JavaScript Ecosystem si 3D Modeling, dar si alte tehnologii software importante, care vor trezi cu siguranta curiozitatea celor prezenti.
Evenimentul va continua intre orele 13:00 si 15:00 cu un seminar privind tehnologiile inovative din domeniul IT si implementarea acestora in proiecte reale, unele chiar din lumea fotbalului. Studentii vor avea posibilitatea de a descoperi legatura dintre tehnologiile software si fotbalul international, dar si modul in care profesionistii din ASSIST pot contribui la succesul si performanta unor vedete din lumea fotbalului, cum ar fi Messi si Ronaldo.
Suntem nerabdatori si entuziasti sa impartasim cu tinerii studenti sfaturi si trucuri din experienta noastra de lucru si le deschidem larg usile catre domeniul software.
Evenimentul "Porti Deschise ASSIST Software" face parte dintr-o agenda complexa a relatiilor de colaborare dintre Facultatea de Inginerie Electrica si stiinta Calculatoarelor si ASSIST Software Suceava care cuprinde actiuni ce vizeaza adaptarea continua a programelor de Invatamant ale inginerilor de profil electric, energetic, electronic, automatica si calculatoare, la cerintele pietei muncii, organizarea de stagii de practica pentru studenti, coordonarea In cotutela a unor teme de proiecte de finalizare a studiilor de licenta si masterat desprinse din aplicatiile reale cu care se confrunta companiile.
Mai multe detalii:
Join our Facebook event: https://www.facebook.com/events/274902222938051/
Site: https://assist-software.net/news/assist-open-doors-2017
Linkedin: https://www.linkedin.com/hp/update/6247360196696510464
Twitter: https://twitter.com/assistsoftware/status/841593436654448641
Google +: https://plus.google.com/+Assist-softwareNet/posts/3Y1w2uDRsq9

Stiri si evenimente
Arhiva