EN RU TU CN
Despre noi Conducerea FSEAP Departamente Localizare Misiune Comisii Parteneri FSEAP FSEAP Social Media ADMITERE 2020 Programe Licenta Programe Master Doctorate Orare Situatia scolara Avizier Web INVATAMANT LA DISTANTA Ghidul studentului Platforma E-learning Programul Erasmus Asociatii si firme-exercitiu Cercuri studentesti Internship Locuri de munca
Actualizat: 2020-03-05
Alumni FSEAP Centre de cercetare Granturi Publicatii International Economic Conference Achizitii In memoriam
Str. Universitatii nr.13, Suceava 720229
Tel: 0330-101130,
0230-522978
int.: Decan - 300, 301
Secretariat - 303, 304
Secretariat ID - 309, 315
Email: decanat@seap.usv.ro

 

Accesari (din 4.04.2010)

Esti aici: Home >> Stiri si evenimente

Studiază cu noi!

fseap carusel

Olimpiada Studentilor Economisti in Formare

INFORMATII DESPRE OLIMPIADA NATIONALA A ECONOMISTILOR IN FORMARE (ONEF) 2019

ONEF 2019 se desfasoara, ca si anii trecuti, in doua faze: locala si nationala.
1. Faza locala consta in selectia lucrarilor la nivelul fiecarei facultati membre AFER, cu aplicarea criteriilor de evaluare. Regulamentul AFER pentru ONEF.
Facultatile pot inscrie la faza nationala a competitiei, intr-o sectiune de comunicari, 3 lucrari pentru fiecare nivel al studiilor universitare (licenta, respectiv master), care au fost selectionate in faza locala, in baza criteriilor de evaluare prevazute de Regulament. O lucrare / comunicare poate avea mai multi studenti autori. La faza nationala a competitiei vor participa studentii autori ai comunicarilor / lucrarilor.
In elaborarea acestor lucrari / comunicari se va tine cont de urmatoarele conditii de tehnoredactare:

Nume_Prenume_Universitatea_Facultatea_Titlul_lucrarii

Lucrarile studentilor vor fi trimise pe adresa de email decanat@seap.usv.ro pana la data de 12 aprilie 2019, ora 14:00.
Sustinerea publica a lucrarilor, in competitia locala, va avea loc pe data de 15 aprilie 2019, in sala de Consiliu a Decanatului FSEAP, corp H, et 1, incepand cu ora 14:00.
Lucrarile care nu vor fi selectate pentru faza nationala, vor avea sansa sa fie prezentate/premiate la Sesiunea de comunicari stiintifice ce va avea loc la nivelul FSEAP pe 9 mai 2019. Mai multe detalii gasiti AICI.

Rezultate ONEF - faza locala AICI.

2. Faza nationala se va desfasura intre 9 si 11 mai 2019.
Competitia nationala se va organiza pe 2 sectiuni distincte, functie de nivelul de pregatire universitara al studentilor. Organizatiile gazda sunt:
- Facultatea de Facultatea de Administratie si Afaceri, Universitatea din Bucuresti - sectiunea licenta;
- Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea Aurel Vlaicu din Arad - sectiunea master.
Faza nationala a competitiei se desfasoara sub forma concursului de comunicari Stiintifice sustinute public in fata juriului, dupa ce continutul acestora (lucrarilor) a fost evaluat in prealabil, conform criteriilor stabilite de Regulament.
Cele mai reusite lucrari la faza nationala vor fi distinse cu diplome si premii in lei. Totodata, lucrarile sustinute in cadrul Olimpiadei vor fi publicate de catre organizatori, cu conditia respectarii cerintelor academice de redactare (cele premiate in intregime, iar celelalte in rezumat).
Mult succes participantilor!
Comitetul de organizare
Stiri si evenimente

Nu sunt evenimente de afisat

Arhiva