EN RU TU CN
Despre noi Conducerea FSEAP Departamente Localizare Misiune Comisii Parteneri FSEAP FSEAP Social Media ADMITERE 2020 Programe Licenta Programe Master Doctorate Orare Situatia scolara Avizier Web INVATAMANT LA DISTANTA Ghidul studentului Platforma E-learning Programul Erasmus Asociatii si firme-exercitiu Cercuri studentesti Internship Locuri de munca
Actualizat: 2020-03-05
Alumni FSEAP Centre de cercetare Granturi Publicatii International Economic Conference Achizitii In memoriam
Str. Universitatii nr.13, Suceava 720229
Tel: 0330-101130,
0230-522978
int.: Decan - 300, 301
Secretariat - 303, 304
Secretariat ID - 309, 315
Email: decanat@seap.usv.ro

 

Accesari (din 4.04.2010)

Esti aici: Home >> Stiri si evenimente

Studiază cu noi!

fseap carusel

USV anunta prelungirea perioadei de suspendare a cursurilor

Avand in vedere publicarea Decretului prezidential privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, in data de 17 martie 2020 Consiliul de Administratie (CA) al Universitatii "Stefan cel Mare" din Suceava a analizat situatia generata de raspandirea COVID-19 si a decis ca prevederile Hotararii Consiliului de Administratie nr. 22/11.03.2020 cu privire la masurile implementate in USV pentru prevenirea epidemiei sa fie extinse pana la data de 22 aprilie 2020 inclusiv. Astfel, dintre masurile pentru care se extinde perioada de aplicare, amintim:
- titularii de curs, seminar si proiect vot transmite studentilor, prin mijloace electronice, suporturile de curs, seminar si proiect si vor mentine dialogul cu studentii prin aceleasi mijloace;
- in cazul cursurilor, seminariilor sau proiectelor pentru care sustinerea activitatii didactice nu poate fi efectuata prin mijloace electronice, odata cu reluarea activitatilor didactice, acestea se vor reprograma in orar;
- studentilor din anii terminali li se recomanda sa lucreze la proiectele/lucrarile de diploma/licenta/disertatie;
- toate activitatile de laborator, la disciplinele la care sunt prevazute aceste activitati didactice, vor fi reprogramate dupa reluarea activitatilor didactice.
De asemenea, membrii CA au dezbatut si aprobat alte hotarari importante. Studentii sunt informati ca neachitarea taxelor de scolarizare si a taxelor privind contractarea creditelor restante, in perioada suspendarii activitatilor didactice, nu va atrage exmatricularea si nici calcularea dobanzilor sau penalitatilor de intarziere pentru sumele respective, cu conditia ca aceste taxe sa fie platite in primele 3 zile lucratoare de la reluarea activitatilor didactice in regim normal. Dupa acest termen, vor fi aplicate masurile prevazute in contractele de studii si regulamentele in vigoare.
In ceea ce priveste bursele pentru intervalul aprilie-septembrie 2020, studentii sunt asigurati ca acestea vor fi alocate conform deciziilor de acordare. Pe parcursul perioadei de suspendare a cursurilor fata in fata, dosarele pentru acordarea burselor se vor putea transmite si in format electronic, in conformitate cu calendarul deja aprobat, urmand ca, in format fizic, dosarele sa fie depuse in primele trei zile lucratoare de la reluarea activitatilor didactice.
Conducerea Universitatii "Stefan cel Mare" din Suceava va urmari indeaproape evolutia situatiei actuale la nivel regional, national si international si, in functie de schimbarile care vor interveni, Consiliul de Administratie si Senatul Universitatii vor lua toate masurile care se impun si le vor comunica cu celeritate intregii comunitati academice.
Stiri si evenimente

Nu sunt evenimente de afisat

Arhiva